Iulius Mall Suceava dă startul promoțiilor de sezon: oferte de până la 70%


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava, moda nu intră în vacanță! Mai mult, magazinele din îndrăgita destinație de shopping au dat startul promoțiilor la colecțiile de sezon, care ajung până la 70%. Cu oferte atât de ispititoare, clienții își pot face și mai multe cumpărături pentru concediu sau pentru o vară în tendințe și pot câștiga mii de premii, anunță reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

”Pentru cei care își doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, magazinul Terranova din Iulius Mall Suceava a tăiat prețurile cu până la 70%. Discounturi de până la 60% sunt propunerea Kenvelo şi Be You. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Pimkie, Motivi, Bigotti, Daioro, Nichi Cristina Nichita, Steilmann și Sofiaman. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Junker, iar de până la 30% la Ely Alindor. H&M îi întâmpină pe pasionații de cumpărături cu promoții ademenitoare la articolele selectate. Lista ofertelor continuă cu Dovani, unde la două sau trei articole plătite unul este gratuit, Seroussi, care oferă discounturi pentru elevi și studenți, Blue’ 63 și multe altele.

Şi cei care şi-au propus să profite de zilele de vară şi să facă sport vor găsi la mall oferte de până la 50% în magazinul Intersport și de până la 30% la Adidas.

01

De promoțiile de vară se pot bucura și prichindeii, biletul de intrare pentru sesiunile de joacă la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 13.00, fiind de 10 lei.

Clienții care sunt în căutarea încălțărilor comode pentru plimbările lungi din vacanță sunt întâmpinați la CCC, Salamander și Deichmann cu discounturi de până la 50%. Şi Samsonite are propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%.

Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, așa că la Sephora sunt promoții de până la 70%,  iar la Pro Beauty Shop de până la 50%. Oferte speciale sunt și la Mondo Kosmetik și la Golden Rose. La fel de tentante sunt şi discounturile propuse pentru bijuteriile şi accesoriile Sabrini și Atlantis Gold.

Și cei care își doresc să își aranjeze locuința în ton cu zilele însorite găsesc promoții de până la 50% la Top Shop și de până la 15% la toate articolele Deco Center. De asemenea, în luna iulie, clienții Emanuelle Home vor beneficia de 30% reducere pentru cel de-al doilea produs achiziționat. Promoții sunt disponibile și la Cărturești, pentru iubitorii de lectură. Apetisante sunt şi ofertele pregătite de operatorii din food court şi cafenelele din Iulius Mall Suceava.

02Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe Facebook Iulius Mall Suceava şi pe site-ul www.iuliusmall.com.

În plus, până pe 10 iulie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall le aduc clienților premii în ton cu zilele însorite de vară. Zilnic, primii 200 de clienți care se înscriu în campanie primesc cadouri garantate: selfie stick-uri, prosoape Emanuelle Home,  genți de plajă, produse cosmetice, băuturi răcoritoare și vouchere la salon Gentlemen`s Barber Shop, Optiblu, Atlantis Gold și Deco Center. În fiecare zi, prin tragere la sorți, unul dintre participanții la campanie va câștiga un voucher pentru o pereche de ochelari de soare Polaroid de la Optiblu sau o cameră foto video sport. Totodată, zilnic, alți trei clienți, desemnați prin tragere la sorți, vor primi vouchere pentru consultații gratuite la Optiblu.

Marele norocos al campaniei „Shop&Travel” va fi răsplătit de Iulius Mall Suceava cu un sejur în valoare de 1.500 de euro, într-o destinație la alegere. Tot în urma extragerii, 15 participanți vor fi premiați cu invitații pentru două persoane la Untold, cel mai așteptat festival al verii”, se arată în comunicatul Iulius Mall.

 


Intră acum și în grupul de