Flutur spune că sunt prea mulți angajați în Consiliul Județean. „Mai puține cursuri de specializare și mai multă muncă”, le-a transmis el angajaților


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în plenul Consiliului Județean că în 2012 când a încheiat mandatul de președinte al CJ Suceava în aparatul propriu erau 169 de angajați, iar acum sunt 225.

El a spus că au venit în aparatul propriu angajați din Direcția de Patrimoniu care a fost restructurată și din cadrul Serviciului Salvamont, dar crede că cei de la Salvamont ar trebui să-și desfășoare activitatea în zona Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei.

Flutur a mai spus că a inițiat un proces de evaluare a salariaților ca să vadă cât de eficienți sunt.

sedinta CJ Suceava- Flutur presedinte (2)

Mai mult, acesta le-a cerut să facă o informare cu ceea ce au făcut în ultimele două luni și că unii dintre ei i-au trimis fișa postului, motiv pentru care le-a înapoiat informarea cerându-le să scrie exact ceea ce au realizat din fișa postului.

„Mai puține cursuri de specializare și mai multă muncă”, le-a transmis Flutur angajaților.

El a menționat că aceasta este doar o primă evaluare a angajaților, lăsând să se înțeleagă că vor urma și alte evaluări. (N.B.)


Intră acum și în grupul de