Fotbal : Pinto inca nu a semnat cu Real Madrid!


Intră acum și în grupul de

Mirarea managerului general al Stelei, Adrian Ilie, la aflarea vestii ca superatacantul Sebastian Pinto a semnat cu Real Madrid, se pare ca era îndreptatita. Stelistii au fost socati când au aflat ca „Tancul” a fost transferat de „galactici” în noaptea de Revelion, chiar când Gigi Becali sa falea si el cu un transfer important, fara însa sa dea nume. Formatia din Ghencea mai are însa o sansa. Pinto înca nu a semnat cu gruparea spaniola, fiind nemultumit de faptul ca ar juca la echipa a doua a clubului.  

Atacantul chilian a fost propus Stelei de Ionut Pârvu, fost echipier al gruparii din Ghencea, care în prezent colaboreaza cu impresari din toata lumea si care este cel mai îndreptatit sa vorbeasca despre situatia jucatorului de 21 de ani, dupa cum informeaza Libertatea. „Pot sa va spun ca informatiile din presa spaniola sunt eronate. Pinto n-a semnat înca cu Real Madrid, pentru ca nu-i convine sa joace la echipa a doua a clubului spaniol. Deci, Steaua mai are sanse sa-l aduca în Ghencea. Tin legatura cu Hector, impresarul atacantului din Chile, iar vineri aflu mai multe. Important e ca Steaua sa fie hotarâta”, a declarat Pârvu pentru Libertatea.  

Pârvu l-a ironizat si pe managerul Adrian Ilie pentru modul în care acesta a încercat sa rezolve transferul, dar si pentru faptul ca a declarat ca DVD-ul cu Pinto era de calitate îndoielnica. „Nu vreau sa vorbesc prea multe pe acest subiect pentru ca nu am ce sa spun. Am primit un DVD cu acest jucator si nu se prea vedea bine când ne-am uitat la el”, a spus managerul sportiv al Stelei. Replica lui Ionut Pârvu nu s-a lasat mult asteptata. „Am vazut ca Ilie era suparat pe mine. N-are de ce. Daca avea ochi, putea sa vada. Nu-i nimic. De-acum încolo voi trimite 15 DVD-uri când voi propune un fotbalist Stelei. Unul la antrenor, altul la managerul general, chiar si pentru femeile de serviciu de la Steaua voi pune câteva casete deoparte. Poate se pun si ei de acord”, a declarat Pârvu, care a continuat spunând ca managerul Stelei a încercat sa rezolve transferul si „sarind” peste impresari. „Baiatul avea contract de amator acasa, la Universidad de Chile. Îi expirase contractul si putea pleca la orice echipa care achita suma de 500.000 de euro. Toate bune si frumoase doar ca, imediat cum a aflat Ilie ca fotbalistul e liber de contract, a vrut sa sara peste impresari. Credea ca-l rezolva el. Eu n-am nimic cu managerul Adrian Ilie, oricum îmi luam comisionul, nu avea cum sa treaca peste mine, pentru ca eu reprezint jucatorul în România”.

Daca pe teren nu a avut nicio sansa în fata celor de la Real Madrid, ramâne de vazut acum daca Steaua va câstiga macar o lupta pentru un jucator, chiar daca este purtata cu Real Madrid 2. Dar sa nu uitam ca si Ionut Popa îl doreste pe Pinto, deci si despre Poli Iasi se poate spune ca a primit o a doua sansa.


Intră acum și în grupul de