Acasă Actualitate Handbal : CS Universitatea Suceava ar putea juca un amical in deschiderea...

Handbal : CS Universitatea Suceava ar putea juca un amical in deschiderea meciului Romania-Letonia


Intră acum și în grupul de

Sub îndrumarea lui Leonard Bibirig, începând de miercuri, 3 ianuarie, handbalistii de la CS Universitatea Suceava si-au reluat pregatirile în vederea returului Ligii Nationale. Pâna luni, ei vor sustine antrenamentele pe stadionul „Areni”. „Punem accent pe pregatirea fizica si de aceea avem programate câte doua sedinte de pregatire în fiecare zi, dimineata, între orele 10-12 si dupa-amiaza, de la 17 la 19”, a declarat Leonard Bibirig.  

De luni, handbalistii echipei locale vor efectua si antrenamente în sala dupa acelasi program, iar în data de 13 ianuarie este programata plecarea în stagiul de pregatire de la Oradea. Antrenorul Petru Ghervan spera ca formatia sa sa poata efectua antrenamentele în Sala Polivalenta din Oradea. „Am avut probleme si cu lotul national, pentru ca unele antrenamente s-au facut în sala de sport a LPS Oradea, dar sper ca în momentul în care vor ajunge baietii ne vom putea pregati în Sala Polivalenta. Deja si echipe ca CSM Oradea sau UCM Resita si-au reluat pregatirile, ambele formatii urmând a pleca în cantonament în strainatate, acolo unde am înteles ca tarifele sunt mai mici decât în România”.



Petru Ghervan va face jonctiunea cu handbalistii sai pe 14 ianuarie. Tehnicianul studentilor a precizat ca exista posibilitatea ca formatia suceveana sa joace un meci amical împotriva echipei CSM Oradea sau HC Arad în deschiderea întâlnirii dintre nationalele României si Letoniei.

În perioada 23-26 ianuarie, universitarii suceveni vor participa la un puternic turneu organizat la Arad, unde vor mai lua parte echipe ca HCM Constanta, Poli Izometal Timisoara, Bekescsaba, HC Arad si CSM Oradea. „La acest turneu ar fi trebuit sa participe si Partizan Belgrad, dar, din câte am înteles eu, sârbii nu vor mai onora invitatia”, a încheiat Petru Ghervan.

Returul Ligii Nationale este programat sa înceapa pe 3 februarie, când CS Universitatea va întâlni la Buzau, pe Dinamo Baumit Bucuresti.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version