Acasă Actualitate PSD Suceava cere PDL sa nu se mai deghizeze in opozanti

PSD Suceava cere PDL sa nu se mai deghizeze in opozanti


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa ca în judetul Suceava PDL este la putere si a dat ca exemplu destituirea directorului Spitalului Judetean Suceava, Costica Dascaliuc, membru al PNL si propunerea ASP Suceava de numire, ca interimar, a lui Cristian Irimie, membru PDL, propunere care totusi nu este pe placul ministrului Sanatatii.

Gavril Mîrza a tinut sa reaminteasca ca Irimie a fost înlocuit cu Dascaliuc în urma cu un an si jumatate când era membru al PSD si a fost propus sa preia aceeasi functie când este membru PDL.



„A fost schimbat doar ca era membru PSD” a precizat Gavril Mîrza care se întreaba ce pregatire a facut în aceasta perioada, când s-a înscris în PLD si apoi în PDL ca a devenit bun pentru aceasta functie?

„Sa nu se mai deghizeze în opozanti si sa recunoasca macar ca în judetul Suceava PDL este la putere”, a spus presedintele PSD Suceava, care solicita PDL sa înceteze presiunile asupra primarilor social-democrati aratând ca PDL exercita „o presiune mare” asupra primarilor PSD pentru a se înscrie în aceasta formatiune politica. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version