Componente electrice și mecanice în valoare de 1.500 de lei, furate din incinta unei societăți comerciale dezafectate din Frumosu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Frumosu, a sesizat, luni seară, Secţia 14 Poliţie Rurală Vama, despre faptul că, în noaptea de duminică spre luni,  persoane necunoscute au pătruns în incinta  unei societăţi comerciale dezafectate din comuna Frumosu și au sustras mai multe bunuri.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază sau alarmare, în noaptea de noaptea de duminică spre luni, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior, de unde au sustras componente electrice și mecanice, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ 1.500 lei”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

FOTO: www.mirror.co.uk
FOTO: www.mirror.co.uk

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, precizează sursa citată. (I.L.)


Intră acum și în grupul de