Flutur: Se continuă modernizarea Spitalului Juudețean Suceava cu specializări pentru spital regional


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că are în vedere continuarea modernizării Spitalului Județean, iar noile specializări determină caracterul de spital regional al spitalului sucevean.

spital flutur rambu ietcu ardeleanu balan scripcaru alice niculica crap  (16)

El a anunțat că ar urma extinderea spațiilor pe verticală la corpul F prin construcția a trei etaje pentru specialitățile de neurochirurgie, ortopedie și cardiologie.

„Toate gravitează în jurul blocului operator”, a spus Flutur.

El a menționat că se lucrează la expertiza care să identifice dacă se pot construi două sau trei etaje pe actuala structură de rezistență.

Sunt și alte proiecte, cum ar fi crearea unui centru de implant și electrofiziologia care să deservească pacienții cu implant, a spus Flutur care a menționat că de asemenea se construiește și un centru de radioterapie.

Totodată, el a spus că se va înființa o Unitate de Accidente Vasculare Acute.

„Noua tehnologie face minuni în acest domeniu și voi susține o unitate pentru accidente vasculare acute”, a spus Flutur.

El a mai anunțat un proiect în parteneriat cu Germania pentru o unitate de epileptologie, care ar fi singura din zona aceasta, o alta funcționând în București.

„Voi susține cu toată forța aceste investiții care însemnă caracterul de spital regional. Cu aceste abordări, cu aceste investiții curajoase, ne revendicăm ca spital regional”, a spus Flutur. (N.B.)


Intră acum și în grupul de