Numărul de directori din structurile Consiliului Județean Suceava va fi redus consistent


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că numărul directorilor din  structurile Consiliului Județean Suceava va fi redus consistent odată cu noua organigramă la care se lucrează.

El a spus că se lucrează la o nouă organigramă a Consiliului Județean Suceava și că se încearcă să facă această organigramă mai eficientă.

Flutur (3)

„ Așa cum se conturează azi se va reduce numarul de directori din CJ destul de consistent și vom eficientiza activitatea structurilor pe prioritățile anunțate de mine în acest mandat. Într-o săptămână sper să fie gata. Pe 19 iulie, vrem să facem ședința ordinară a CJ”, a spus Flutur.

Flutur a menționat că pentru cei care nu înțeleg ritmul și linia impusă, calendarul și ceea ce e de făcut, trebuie să fie găsite alte soluții pentru revigorarea activității CJ Suceava.

El a mai spus că schimbările se vor face în baza unor discuții cu persoanele respective.

„Acolo unde cred eu că e mai bună o altă soluție cred că putem să avem un agrement, să ne înțelegem să găsim alte formule, fără ca respectivii să-și piardă locul de muncă”, a spus Flutur.

Totodată, președintele CJ Suceava a menționat că se va încerca și eficientizarea utilizării spațiilor Consiliului Județean Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de