Handbal, Liga Nationala : Handbalistii suceveni trag tare la antrenamente


Intră acum și în grupul de

Reuniti înca de pe 3 ianuarie, handbalistii de la CS Universitatea Suceava au început de luni si antrenamentele în sala. Astfel, dimineata de la ora 10, sub comanda lui Florin Leuciuc, Pralea&Co. au programata o sedinta de pregatire pe stadionul „Areni” în care se pune accentul pe antrenamentele fizice iar de la ora 17 acestia se pregatesc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.

Cum antrenorul principal Petru Ghervan este plecat la lotul national, iar Leonard Bibirig se afla în perioada de recuperare la Câmpina, dupa accidentarea suferita în meciul cu HCM Constnata, antrenamentele studentilor sunt conduse de Florin Leuciuc. „Avem deja o saptamâna de când am reluat antrenamentele. Nu avem de ales. Trebuie sa ne pregatim exemplar pentru ca returul campionatului se apropie cu pasi mari. Pâna la meciul cu Dinamo au mai ramas doar trei saptamâni si trebuie sa ne punem la punct ” a precizat secundul universitarilor. Forin Leuciuc a mai spus ca jucatorii au raspuns bine solicitarilor de la antrenamente. „ Baietii au tras tare la sedintele de pregatire fizica. Nu am avut probleme cu kilogramele în plus, toti jucatorii venind din vacanta în limitele normalului. Sigur, mai exista unele probleme medicale dar acestea sunt inerente perioadei în care ne aflam” a declarat Leuciuc.

La antrenamentele studentilor participa si cei doi juniori veniti în probe de la LPS Piatra Neamt, Florin Acatrinei (inter dreapta) si Matei Serban (pivot). Ambii sunt nascuti în 1989 si au un fizic „ propice pentru performanta”.  

Pe 16 ianuarie handbalistii suceveni vor ajunge la Baile Felix unde se va desfasura stagiul de pregatire centralizata dupa care vor participa la turneul de la Arad. Returul Ligii Nationale va debuta pe 3 februarie, în prima etapa echipa locala urmând sa înfrunte pe Dinamo Baumit, la Buzau.


Intră acum și în grupul de