Falși cumpărători de fasole l-au lăsat pe un bătrân din Vadu Moldovei fără 14.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 82 de ani din comuna suceveană Vadu Moldovei a căzut victima unor falși cumpărători de fasole.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, bărbatul a reclamat, marți, că i s-au furat din casă 14.000 de lei de persoane care veniseră să cumpere fasole.

El a spus că la locuința sa au venit trei bărbați și o femeie, care i-au solicitat să le vândă fasole. Bărbatul, care era acasă împreună cu soția sa, s-a urcat în podul casei, de unde a luat o găleată cu fasole și le-a dat-o acestora, primind în schimb o bancnotă de 500 lei și i s-a cerut rest suma de 400 lei.

În aceste condiții, bătrânul a intrat într-o bucătărie de vară, unde avea într-o cutie  suma de 14.000 lei, pe care a lăsat-o la vedere, a revenit în curte și i-a înmânat unuia dintre bărbați suma de 400 de lei ca rest.

 Între timp femeia din grup i-a distras atenția soției bătrânului, cerându-i ceva de mâncare, iar unul dintre bărbați a cerut bătrânului să-i aducă o sticlă cu vin din beci.

fasole

În timp ce a intrat în beci după vin una dintre persoane a pătruns în bucătărie pe ușa lăsată deschisă de unde a sustras suma de 14.000 lei.

Când bătrânul a revenit din beci persoanele respective dispăruseră, iar la scurt timp acesta a costatat lipsa banilor și a sunat la 112.

În acest caz se fac cercetări pentru furt calificat. (N.B.)


Intră acum și în grupul de