Rădăuțean lovit de un autoturism în parcarea unui supermarket


Intră acum și în grupul de

Un bărbat, de 61 ani, din municipiul Rădăuți, s-a prezentat, miercuri, la ora 18.00, la camera de gardă a Spitalului municipal Rădăuți acuzând dureri la piciorul drept.  El a declarat că a fost lovit de un autoturism, a cărui conducător auto efectua o manevră de mers înapoi în parcarea unui supermarket din municipiul Rădăuți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, din verificări s-a stabilit că la ora 10.20, un bărbat, de 56 ani, localnic, aflându-se la volanul autoturismului proprietate personală pentru a parca, a efectuat o manevră în retur fără să se asigure, l-a lovit cu partea din spate a autoturismului pe  bărbatul de 61 de ani ce se deplasa prin parcare cu coșul de cumpărături.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Spitalul Municipal Radauti

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de