Acasă Actualitate Rădăuțean lovit de un autoturism în parcarea unui supermarket

Rădăuțean lovit de un autoturism în parcarea unui supermarket


Intră acum și în grupul de

Un bărbat, de 61 ani, din municipiul Rădăuți, s-a prezentat, miercuri, la ora 18.00, la camera de gardă a Spitalului municipal Rădăuți acuzând dureri la piciorul drept.  El a declarat că a fost lovit de un autoturism, a cărui conducător auto efectua o manevră de mers înapoi în parcarea unui supermarket din municipiul Rădăuți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, din verificări s-a stabilit că la ora 10.20, un bărbat, de 56 ani, localnic, aflându-se la volanul autoturismului proprietate personală pentru a parca, a efectuat o manevră în retur fără să se asigure, l-a lovit cu partea din spate a autoturismului pe  bărbatul de 61 de ani ce se deplasa prin parcare cu coșul de cumpărături.



Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Spitalul Municipal Radauti

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version