Economista Lilieana Flutur, propusă să preia conducerea DGASPC Suceava, iar interpretul de muzică populară Sorin Filip, șefia Centrului Cultural Bucovina


Intră acum și în grupul de

Economista Lilieana Flutur, angajat în Consiliul Județean Suceava în cadrul Serviciului financiar-contabil pentru decontări proiecte este propusă să preia conducerea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

DGASPC suceava

Propunerea va fi suspusă votului Consiliului Județean Suceava în ședința din 19 iulie, potrivit unor surse din administrația județeană.

Flutur ar urma să preia conducerea interimară a instituției până la organizarea unui concurs.

Fostul manager al DGASPC Suceava, Doina Cristina Cojocaru a solicitat să fie înlocuită din funcție solicitând să fie mutată pe un post de execuție în cadrul instituției.

Și postul de manager al Centrului Cultural Bucovina a fost vacantat, după ce fostul șef, Viorel Varvaroi, a solicitat conducerii CJ Suceava să fie mutat pe un post de execuție din cadrul centrului.

În locul lui Varvaroi, va fi propus interimar intepretul de muzică popular Sorin Filip. Acesta ar urma să conducă instituția până la organizarea unui concurs.sorin filip

Sorin Filip a fost șef al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu până în 2013.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că și organigrama CJ Suceava va fi modificată și că vor dispărea patru direcții din CJ Suceava care se vor transforma în servicii, dar și funcția de director general.(N.B.)


Intră acum și în grupul de