Mireasă rănită grav în accident la Păltinoasa. Mirele și încă trei nuntași au fost răniți și ei

Un accident rutier s-a produs, duminică dimineața, pe DN 17, în comuna Păltinoasa, fiind răniți cinci nuntași care veneau de la o nuntă, inclusiv mirele și mireasa.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier, produs pe raza comunei Păltinoasa, DN17.

La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit în gardul unei gospodării, proprietate particulară.

accident patinoasa (1)

În maşină se aflau cinci persoane, toate conştiente, care se întorceau de la o nuntă, inclusiv mirele şi mireasa. Aceasta din urmă, în vârstă de 22 de ani, a rămas încarcerată între fiarele autoturismului.

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată şi au predat-o unui echipaj SAJ.

Mirele, în vârstă de 29 de ani, şi încă un tânăr de 18 ani, au fost transportaţi la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească.(N.B.)