4.100 de pachete de țigări ascunse într-un autoturism ce trecea prin Vama Siret, detectate cu ajutorul câinelui Nah


Intră acum și în grupul de

Un autoturism în care se aflau ascunse peste patru mii de pachete cu țigări a fost oprit sâmbătă după amiaza în Vama Siret, iar câinele de serviciu Nah, specializat în detectarea produselor din tutun a ajutat la depistarea țigărilor.contrabanda

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, sâmbătă după amiaza,  în jurul orei 18.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkwagen.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele de serviciu Nah specializat în detectarea produselor din tutun, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.tigari cainele Nah

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pregurile maşinii, în bara din față și într-un loc special amenajat lângă rezervor cantitatea de 4.100 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 5.100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Totodată, autoturismmul folosit la transportul țigărilor a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea locaș special amenajat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de