Un tânăr de 17 ani fără permis a murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce primul a condus un autoturism fără permis în Mălini


Intră acum și în grupul de
accident stanisoara (4)
Zona încercuită cu roşu reprezintă locul unde s-a oprit maşina după coliziunea cu capul de pod. Se poate observa placuţa numărului de înmatriculare.

Un tânăr de 17 ani din comuna Mălini care a condus, duminică în jurul orei 10.30, un autoturism pe drumul județean din Mălini a provocat un accident în urma căruia a murit pe loc, iar un alt tânăr de 17 ani a fost grav rănit.

 

La sosirea echipajelor de intervenție ale ISU Suceava, un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă într-un şanţ, în urma coliziunii cu un cap de pod.

În interiorul maşinii se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, încarceraţi şi în stare de inconştienţă.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime.accident stanisoara (2)

Din nefericire, unul dintre băieţi era deja mort, iar al doilea se afla în comă.Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, a precizat că tânărul de 17 ani care a provocat accidentul nu avea permis de conducere.

El a spus că acesta a intrat într-un cap de pod după ce a pierdut controlul volanului după o curbă ușoară la dreapta.accident stanisoara (1)

Sursa citată a menționat că mașina era înmatriculată în Italia și nu avea RCA valabil.

Cel de-al doilea tânăr este internat în comă de gradul trei în SJU Suceava.

sursa foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de