Suceveancă înșelată după ce a dat anunț pe internet că vinde bijuterii din aur

 

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct, luni, la ora 12:40, de către o femeie, de 41 ani, din localitate, despre faptul că a fost înşelată de persoane necunoscute cu ocazia comercializării unor produse pe un site de anunțuri.

FOTO: http://teamdeals.ro/
FOTO: http://teamdeals.ro/

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în cursul lunii iunie 2016, persoana vătămată a postat un anunţ pe un site de profil, prin care oferea spre vânzare un set de bijuterii, respectiv colier şi cercei din aur la preţul de 900 euro.

Astfel, femeia a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care s-a arătat interesată de ofertă şi a convenit cu cel care a apelat-o telefonic să achiziţioneze setul de bijuterii cu suma de 2.500 lei.

” În perioada 10-15.06.2016 la adresa de domiciliu a persoanei vătămate s-au prezentat doi bărbați, care au primit setul de bijuterii, iar aceştia i-au lăsat ca și garanţie o monedă din metal de culoare galbenă. Aceştia i-au spus persoanei vătămate că moneda este din aur şi urmau ca ulterior să se prezinte să-i înmâneze persoanei vătămate suma de 2500 lei, lucru care nu s-a mai întâmplat.

În următoarele zile persoana vătămată a contactat cumpărătorii, care însă nu i-au mai răspuns apelurilor și nici sms-urilor”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunii de „înșelăciune”, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului, mai precizează IPJ Suceava.