Fotbal. Liga a III-a : Aflat in conflict cu Juventus, Ailenei vrea la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Incertitudinea care planeaza asupra viitorului formatiei Juventus Falticeni i-a adus pe unii jucatori la limita rabdarii, restantele financiare si neînceperea pregatirilor pentru retur, determinând o parte a fotbalistilor sa se gândeasca serios la parasirea gruparii de pe malul Somuzului. Cel mai vehement dintre acestia este Andrei Ailenei, atacantul falticenean conditionând ramânerea sa la echipa de achitarea drepturilor financiare restante.

În eventualitatea unei plecari de la Juventus, prima optiune înaintata de Ailenei pare sa fie chiar Cetatea Suceava, jucatorul prezentându-se în acest sens la sediul clubului de pe „Areni”.

Contactat telefonic, presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan, s-a aratat însa retinut în privinta situatiei golgheterului falticenean. „Nu cunosc problemele celor de la Juventus. Stiu doar ca Ailenei se afla în acest moment sub contract cu formatia din Falticeni si nu vrem sa provocam tensiuni suplimentare în cadrul altor cluburi. Ne-am putea arata interesati de jucator doar în cazul în care acesta îsi rezolva situatia contractuala”, a precizat oficialul de pe „Areni”.

Andrei Ailenei este la cea de-a doua încercare de transfer la Cetatea, fotbalistul în vârsta de 23 de ani cochetând cu formatia suceveana si iarna trecuta, cele doua parti neajungând însa atunci la un punct comun. 


Intră acum și în grupul de