Ucraineancă prinsă în Vama Siret cu țigări de contrabandă ascunse în cutii de suc


Intră acum și în grupul de

Peste 100 de pachete de țigări de contrabandă ascunse în cutii cu suc și în bagaje au fost depistate de polițiștii de frontieră din Vama Siret.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, marți noapte, în jurul orei 23.35, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, o femeie în vârstă de 42 de ani, de cetățenie ucraineană, călătorind cu un autoturism marca Fiat.

”Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii cu suc și în bagajele personale, 104 pachete de ţigări, diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a arătat Poroch-Serițan.

tigari bagaje

El a precizat că țigările, în valoare de 217, lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au luat față de aceasta, măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 19.07.2016.


Intră acum și în grupul de