Acasă Actualitate Curtea Constitutionala „un fel de mama a ranitilor” privind conflictele personale din...

Curtea Constitutionala „un fel de mama a ranitilor” privind conflictele personale din Romania


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, a afirmat vineri, într-o conferinta de presa ca presedintele Traian Basescu a lansat o noua „cacealma politica”, prin refuzul de a semna numirea Noricai Nicolai în functia de ministru al Justitiei, declansând prematur campania electorala din 2008. Mirela Adomnicai, membra a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, a declarat ca presedintele Traian Basescu este obligat sa semneze numirea Noricai Nicolai în functia de ministru al Justitiei, potrivit deciziei Curtii Constitutionale si ca refuzul acestuia este „o noua cacealma politica” ce a fost folosita si în cazul promulgarii legii de majorare a punctului de pensie.

„Este o dovada a ipocriziei politica. Daca era asa de sincer interesat de imaginea publica, de ce nu a demarat consultarile cu premierul imediat dupa demisia lui Chiuariu?”, s-a întrebat Mirela Adomnicai.



Aceasta a mai apreciat ca instabilitatea politica din tara este responsabila pentru problemele din Justitie.

Deputatul PSD de Suceava a mai spus ca s-a ajuns ca si Curtea Constitutionala sa fie „un fel de mama a ranitilor” privind conflictele personale din România.

„Curtea Constitutionala judeca tot mai multe asemenea conflicte sub presiune politica si mediatica”, a spus Mirela Adomnicai. Parlamentarul sucevean a aratat ca deciziile Curtii Constitutionale nu pot fi atacate si corectate, iar daca din cauza presiunii la care este supusa, Curtea Constitutionala ar putea gresi o solutie, aceasta ar crea consecinte deosebite. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version