Juniori : Juniorii Cetatii au inceput antrenamentele odata cu seniorii


Intră acum și în grupul de

Luni, 7 ianuarie, „au trecut la framântarea zapezii” si juniori „B” ai Cetatii Suceava, fotbalisti aflati în cartile calificarii la turneul final. Dupa un parcurs foarte bun în turul campionatului, cu un singur meci pierdut si 3 rezultate de egalitate, juniori pregatiti de prof. Aurel Constantin si-au reluat pregatirile pe terenul „Liceului cu Program Sportiv” Suceava. Antrenorul sucevean a programat câte doua antrenamente pe zi, atât dimineata cât si seara, jucatorii luând parte la acestea în functie de programul de învatamânt al fiecaruia în parte.

„Am început pregatirea cu adaptarea la efort, zapada de pe teren solicitându-i din plin pe tinerii mei elevi. De asemenea, intentionam sa facem si antrenamente în sala pentru dezvoltarea fortei. Am un lot numeros de jucatori la dispozitie, în jur de 30, si sper sa facem un retur bun de campionat pentru a putea ataca primul loc”, a declarat prof. Aurel Constantin.

Printre cei prezenti la pregatiri se afla: Mierla, Gavriloaia, Ciurla, Matei, Azaharoaie, Gales, Rotariu, Duman, Plamada, Avramia, Iacobat, Burlea, Chitescu, Cuciureanu, Ignat, în timp ce doi dintre componentii de baza ai echipei, Moldovan si Jalba se antreneaza împreuna cu lotul de seniori. 


Intră acum și în grupul de