Un tânăr din Republica Moldova, prins în Vatra Dornei când conducea un camion cu remorcă deși nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Republica Moldova sunt cercetați penal după ce polițiștii din Vatra Dornei au constatat că unul dintre ei, de 27 de ani, a încredințat conducerea unui camion cu remorcă unui tânăr de 22 de ani, deși știa că acesta nu are permis pentru a conduce un asemenea autovehicul.

sofer-camion

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, la ora 02.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe strada Mihai Eminescu din localitate, autovehiculul cu remorcă condus de un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova.

În urma controlului, polițiștii au constatat  că permisul de conducere al tânărului este necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Șoferul  a declarat că autovehiculul i-a fost încredinţat de un bărbat de 27 de ani, din Republica Moldova, care cunoştea faptul că, nu posedă permis de conducere categoria „E”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, tânărul de 22 de ani fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere corespunzător”, iar bărbatul de 28 de ani pentru comiterea infracțiunii de „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de