Un șofer beat a provocat un accident pe drumul dintre Adâncata și Mitoc, dar și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 53 de ani, din comuna suceveană Ostra, s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

FOTO: satmareanul.net
FOTO: satmareanul.net

Din primele cercetări ale polițiștilor, luni dimineață, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, pe direcția Adâncata – Mitoc, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Suceava.

”După producerea tamponării, conducătorul auto de 53 de ani și-a continuat deplasarea, însă, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În urma accidentului, bărbatul de 53 de ani a suferit leziuni minore, însă a refuzat transportarea la spital cu ambulanța sosită la fața locului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto de 39 de ani și de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 53 de ani, după care, la spital,  li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de