Acasă Actualitate Harșovschi: Fac apel la suceveni să vină să își plătească impozitele și...

Harșovschi: Fac apel la suceveni să vină să își plătească impozitele și taxele


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harsovschi  sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

Harsovschi (1)



”Suceava are teatru. E o organigrama cu 31 de posturi din care 10 actori. Maine in sedinta de CL, vom modifica o parte din conditiile de angajare a personalului.

Teatrul are reprezentatii in forme neconventionale, iar sucevenii au primit foarte bine acest gen. Vom mai sustine reprezentatii de acest gen in cartiere.

Executia bugetara la finele lunii iunie va trebui aprobata in sedinta CL. Din nefericirie avem un deficit de 10,5 milioane lei.

Fac apel la suceveni să vină să își plătească impozitele și taxele pentru că sunt lucrări în execuție și avem nevoie de bani. Anul acesta executia e de 34 %.

Avem maine 25 de puncte pe ordinea de zi a sedintei de CL, dar sunt importante. Un proiect e de amenjare a 9 locuri noi de joaca in oras.

Sunt discutii pe construirea noii sere floricole. Vor mai fi, sunt convins, cel putin pe suma pe care dorim sa o alocam. E momentul sa avem sera noastra.

Sera e estimata la peste 2,4 milioane lei. Proiectul contine si o serie de vestiare si instalatii moderne.

Credem ca in 10 ani va fi amortizata investitia si speram ca suma va scadea considerabil la licitatie.

Acceleram procedura de ridicare a vehiculelor abandonate din oras. Peste tot sunt astfel de vehicule. Avem o procedura care spune clar ce e de facut.

Fac un apel la intelegere pentru proprietarii de masini ca sa le duca la REMAT. In caz contrar, amenda e intre 1000 si 2000 de lei.

Lucram la un regulament pentru aprovizionarea supermarketurilor si magazinelor din Suceava. Nu e normal sa blochezi strazile cu camioane de peste 7 tone.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version