Un taximetru a luat foc pe o stradă din municipiul Suceava în urma unui accident


Intră acum și în grupul de

Un taximetru a fost cuprins de flăcări și a ars aproape în totalitate, miercuri la amiază, în urma unui accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.

incendiu taxi (7)
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt. adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o maşină, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la partea din faţă a maşinii, existând pericolul de propagare la întregul autoturism, dotat cu instalaţie GPL.

Incendiul a fost lichidat la ora 12:50 şi au ars elemente combustibile din compartimentul motor şi din habitaclu”, a arătat Găleată.

El a precizat că pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical şoferului celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 58 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare.

 

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor produse în urma accidentului rutier, care au aprins elementele combustibile din compartimentul motor, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

El a mai adăugat că pompierii au salvat restul autoturismului afectat de incendiu. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de