Handbal. Liga Nationala : Leonard Bibirig si-a reluat antrenamentele


Intră acum și în grupul de

Accidentat în partida pe care CS Universitatea a disputat-o împotriva formatiei HCM Constanta în ultima etapa a turului Ligii Nationale, Leonard Bibirig, veteranul echipei locale de handbal, a urmat un tratament minutios la o clinica particulara din Câmpina. Sub îndrumarea dr. Mehedinti, jucatorul Universitatii Suceava si-a revenit dupa ruptura musculara suferita în decembrie.

„Bibi” a început antrenamentele usoare astfel ca sunt sanse mari ca acesta sa fie prezent pe teren la meciul de pe teren propriu cu Poli Izometal Timisoara din a doua etapa a returului de campionat.    

Dupa mai bine de doua saptamâni în care s-au pregatit atât pe stadionul „Areni” cât si în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, handbalistii de la CS Universitatea Suceava vor pleca miercuri dimineata într-un cantonament de 10 zile în statiunea bihoreana Baile Felix. „ Ne vom deplasa spre Oradea miercuri la prima ora. Avem la dispozitie un microbuz al Universitatii dar este posibil ca 5 jucatori sa mearga spre Oradea cu trenul, întrucât sunt multe bagaje” a precizat secundul Florin Leuciuc.

La Baile Felix, sucevenii se vor întâlni si cu antrenorul Petru Ghervan, aflat acolo înca de la începutul anului cu nationala de handbal am României. Pe 20 ianuarie, în deschiderea meciului retur dintre România si Letonia, CS Universitatea ar putea juca un amical în compania echipei CSM Oradea.   

Dupa ce au participat la antrenamentele studentilor din aceste doua saptamâni, cei doi juniori de la LPS Piatra Neamt, Florin Acatrinei (inter dreapta) si Matei Serban (pivot) se vor întoarce la formatia lor urmând ca din vara ei sa semneze cu clubul sucevean. Cei doi handbalisti, ambii nascuti în 1989, al caror fizic este  „propice pentru performanta” sunt „ foarte buni pentru categoria lor de vârsta dar nu putem apela la ei de pe acum pentru ca noi avem alte obiective” a precizat Florin Leuciuc.


Intră acum și în grupul de