Un bărbat a căzut sâmbătă seara într-o râpă adâncă de 12 metri la Paltinu și a fost găsit abia duminică dimineața în stare de semiconștiență


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a petrecut o noapte într-o râpă în care a căzut sâmbătă seara în timp ce mergea spre casă, fiind rănit grav, iar abia duminică dimineața a fost văzut de doi consăteni care au anunțat ISU.

salvare persoana rapa

 

 

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu modulul SMURD pentru salvarea unei persoane, care era căzută într-o râpă, în localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei.

Astfel, sâmbătă seară, în timp ce bărbatul de 61 de ani mergea către casă, la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în râpa adâncă de 12 metri, într-un loc viran. Fiind rănit, bărbatul a rămas în acel loc până duminică dimineaţă, când doi consăteni l-au zărit şi au anunţat salvatorii prin numărul unic de urgenţă 112.

Sosiţi la faţa locului, pompierii au coborât la victimă şi au găsit-o semiconştientă, epuizată fizic şi dezhidratată, cu politraumatisme, contuzii şi escoriaţii.

După ce i-au acordat primul ajutor medical şi l-au hidratat, salvatorii l-au asigurat pe bărbat cu accesoriile din dotare şi l-au extras din mediul ostil. Apoi, l-au stabilizat şi l-au transportat cu ambulanţa SMURD B la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de