Hanbal : Oltchim si-a aflat adversarele din Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Pentru prima data o formatie din România, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a ajuns sa treaca de prima faza a grupelor Ligii Campionilor, la handbal feminin.

Federatia Europeana de Handbal a ales modificarea sistemului partidelor directe din sferturi, astfel ca pentru prima data în istorie cele opt echipe calificate din grupele Ligii Campionilor au fost împartite în alte doua grupe, numite grupe principale.
Marti, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a grupelor principale ale Ligii Campionilor. În afara de Oltchim, celelalte echipe calificate în aceasta faza a competitiei au fost Gyor, Slagelse, Zvezda Zvenigorod, 1.FC Nurnberg, Hypo Viena, Lada Togliatti si Viborg HK.

În urma tragerii la sorti Oltchim va face parte din prima grupa unde va înfrunta echipele ETO Gyor (Ungaria), Lada Togliatti (Rusia) si Nurnberg (Germania).

Fiecare echipa din grupa va juca contra celeilalte, în sistem tur-retur, în total 6 meciuri. Se vor califica mai departe, în semifinale, echipele clasate pe primele doua locuri din cele doua grupe.


Intră acum și în grupul de