Accident la Rădăuți: Un șofer beat a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină care transporta o femeie la spital


Intră acum și în grupul de

Un autoturism care transporta o femeie la spital a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident provocat de un șofer beat, pe o stradă din Rădăuți.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Teiului din localitate, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

”La fața locului s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță întrucât conducătorul auto de 43 de ani transporta o femeie, de 67 de ani, din Vicovu de Jos, care suferise la domiciliu un accident.  A fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți unde medicul de gardă a examinat-o, nerămânând internată”, arată IPJ Suceava.

ambulanta

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 55 de ani, fiindu-le recoltate probe biologice.


Intră acum și în grupul de