O bătrână și un copil răniți într-un accident, după ce șoferul mașinii în care se aflau a adormit la volan


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 71 de ani și un copil de patru ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un stâlp.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că luni, după-amiază un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chiajna, județul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, în afara localității Cornu Luncii, din direcția Cornu Luncii – Spătărești, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a  intrat în coliziune cu un stâlp electric, situat pe partea stângă a drumului, având în vedere direcția sa de deplasare.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 71 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași, și a unui minor, de 4 ani, din comuna Chiajna, județul Ilfov, ambii pasageri în autoturism, care au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni. Ambele victime au fost transferate la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare”, precizează IPJ Suceava.

ambulanta spital judetean

Conducătorul auto a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, mai menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de