Viceprimarul Lucian Harșovschi: Strada Mihai Viteazu va fi asfaltată integral, începând de mâine dimineața


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta de presa la sediul Primariei Suceava.

”Strada Mihai Viteazu va fi asfaltata integral, incepand de maine dimineata.

Sucevenii nu prea stiu sa respecte semnele din trafic si multi au intrat pe covorul proaspat turnat. Am fost nevoiti sa chemam politia rutiera.

S-au redeschis Muzeul de istorie si Cetatea de Scaun a Sucevei. Ceea ce am vazut acolo m-a convins ca trebuie asemenea evenimente in oras. Multumesc presedintelui CJ pentru faptul ca doreste sa fim parteneri si sa organizam evenimente.

La ora 10, am convocat o sedinta la CL pentru a discuta participarea la Festivalul Medieval. Sper ca toti sa fi inteles ceva din criticile de pana acum si sa voteze proiectul. Sper sa avem o larga majoritate azi.

 

Am purtat discutii cu liderii de grup si avem confirmarea ca se va vota. Speram ca se va vota pentru ca sucevenii doresc asemenea evenimente.

Proiectul cu colectarea deseurilor si realizarea de platforme de gunoi subterane e intr-o noua etapa. Am decis anularea licitatiei dupa un an de contestatii.

Lucian Harsovschi (3)Vom intra in CL cu un nou caiet de sarcini, care e pe 12 ani si marim punctele de colectare a deseurilor. Nu vom mai merge pe pretul cel mai mic.

Ni s-au adus actele prin care ni se spune ca echipa de fotbal ramane in Liga a 2-a si isi schimba titlul in Foresta Suceava. Primaria doreste sa finanteze.

Dupa sedinta de CL de azi am convocat o sedinta cu noua conducere a clubului ca sa vedem ce e de facut. 30%  din finantarea aprobata e data deja.

Speram ca odata cu noua conducere echipa sa nu mai aiba sincope. Dorin Goian a anuntat ca va veni la sedinta si va discuta cu consilierii.

Bogdan Bicsi inca este consilier local al PNL pana la o alta decizie a partidului. Este membru PNL Suceava.”


Intră acum și în grupul de