Rugby. Juniori : Au inceput pregatirile si cei mai tineri dintre rugbisti


Intră acum și în grupul de

Cei mai tineri dintre rugbistii suceveni, juniorii III de la Clubul Sportiv Scolar Gura-Humorului au început pregatirile sub comanda antrenorului Dumitru Livadaru. Antrenamentele se desfasoara pe terenul din cadrul complexului Sportiv „Unirea”, tehnicianul sucevean având la dispozitie un lot de aproximativ 40 de jucatori.

„Efectuam antrenamente zilnice de reacomodare la efort, dezvoltare a fortei si pregatire fizica generala. Sedintele sunt intercalate de scurte partide de rugbi cu mingea, acestea fiind gustate din plin de jucatori. Am un lot de rugbisti deosebiti de dotati fizic, cu un gabarit corespunzator jocului cu balonul oval. La aceasta ora, Bogdan Onofrei se afla în pregatiri cu lotul national în vederea participarii la Campionatul European din luna aprilie, în timp ce Gabriel Conachi si Ionut Florea, componenti ai Academiei de Rugbi, fac parte din lotul Under 17, acestia efectuând lunar pregatiri centralizate la Bucuresti”, a declarat tehnicianul Dumitru Livadaru.

Tinerii rugbisti suceveni îsi vor continua antrenamentele atât la Suceava, cât si la Gura Humorului, campionatul urmând sa înceapa în luna martie.  


Intră acum și în grupul de