Flutur: Sunt cereri pentru curse pentru Torino, Spania, Bruxelles și Grecia. Avem interes să deschidem cât mai multe curse


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că autoritățile sucevene sunt interesate să deschidă cât mai multe curse de pe Aeroportul Suceava.

Flutur wizz avion dansatori buciume (29)

Flutur a spus în cadrul conferinței de presă în care s-a inaugurat prima cursă internațională Wizz Air pe aeroportul sucevean că va discuta cu reprezentanți ai acestei companii pentru noi destinații, dar că discuțiile vor fi și cu alte companii.

El a spus că sunt cereri pentru Torino, pentru Spania, Bruxelles sau Grecia.

„Avem interesul să deschidem cât mai multe curse”, a spus Flutur care a menționat că piața va arăta care vor fi următoarele destinații.

El a mai declarat că pentru Grecia, interesul este să fie aduși turiști în Suceava și pentru turismul religios.

Președintele CJ Suceava a precizat că dacă va fi cerere, companiile se vor mula pe ceea ce cere piața.

Totodată, Gheorghe Flutur a anunțat că discută cu autoritățile din Cernăuți pentru înființarea unei linii de autobuz speciale, Cernăuți-Suceava, cu proceduri vamale simplificate pentru a aduce pasageri din regiunea ucraineană la Aeroportul Suceava.

Flutur wizz avion dansatori buciume (24)

Mai mult, președintele CJ Suceava a arătat că va începe și „ofensiva cargo” urmând să fie dezvoltate liniile de transport marfă.

El a mai spus că a avut discuții și cu reprezentanți din țări arabe, Iordania, Arabia Saudită și Qatar în acest sens și că aceste discuții vor continua după 25 august.

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că va trebui continuată ofensiva de promovare turistică a Bucovinei și a aeroportului sucevean în străinătate și, de aceea, împreună cu asociațiile de turism vor trebui deja promovate pachete turistice pentru „Crăciun în Bucovina” și pentru programul „Paște în Bucovina” din 2017.(N.B.)


Intră acum și în grupul de