Doi suspecți reținuți în cazul unui accident mortal din Stroiești în urma căruia șoferul a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au identificat un șofer suspect că ar fi provocat, în 04 august, la ora 23.30, pe un drum comunal din comuna Stroiești un accident rutier, acesta fiind reținut, iar pasagerul din autovehicul a fost reținut și el pentru favorizarea făptuitorului.

Poliția Suceava reamintește că în noaptea de 4 august a fost identificat pe un drum comunal din Stroiești, decedat, un localnic de 77 de ani, victima unui posibil accident rutier și al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Cu ocazia cercetării locului faptei, polițiștii nu au identificat elemente sau părți de caroserie auto.

Întrucât din cercetări, în intervalul orar în care a avut loc evenimentul prin zonă a trecut o autoutilitară, mijlocul auto a fost ridicat în vederea efectuării unor expertize de specialitate.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier,la data de 07.08.2016  polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului autoutilitarei implicate în producerea accidentului, un bărbat de 37 de ani, din localitate, pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, precum a pasagerului din autoutilitară, un bărbat de 39 de ani din comuna Stroiești, sub aspectul comiterii infracțiunii de „favorizarea făptuitorului”.

pompieri smurd accident

Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propuneri legale de măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de