PSD are „informatii certe” privind intalniri intre Ion Lungu si liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a cerut, luni, primarului Ion Lungu, care este presedinte al organizatiei municipale PNL sa îsi recunoasca public apartenenta la PDL, aratând ca are date certe în acest sens. Virginel Iordache a declarat într-o conferinta de presa ca are „informatii certe” privind întâlniri între Ion Lungu si liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur în care primarul Lungu ar fi negociat trecerea la PDL partid din partea caruia sa candideze la un nou mandat.

Liderul PSD Suceava considera ca daca îsi va asuma apartenenta la PDL, Ion Lungu ar da dovada de respect fata de alegatori si de PNL.

„Solicitam imperativ domnului primar Ion Lungu sa dea dovada macar o data de responsabilitate, de barbatie si sa recunoasca public apartenenta la PD-L. Faptul ca nu ar putea-o face ca-si pierde functia de primar daca recunoaste ca a trecut la un alt partid cred ca nu este un impediment pentru domnul Lungu”, a declarat Virginel Iordache.

„Pentru o minima decenta ma gândesc ca Ion Lungu trebuie sa-i puna în garda pe membrii PNL despre intentiile domniei sale”, a mentionat presedintele PSD Suceava.

Pe de alta parte, Ion Lungu, a declarat ca toate declaratiile privind candidatura sa sunt publice si au fost facute explicit.

„Se pare ca domnul Iordache a rezolvat toate problemele din PSD si încearca sa le rezolve pe cele din PNL. Îi recomand, ca tot a fost membru de partid în perioada comunista, sa respecte un principiu care era de baza în acea vreme si anume neamestecul în treburile interne. Cred ca am fost destul de clar în privinta intentiilor mele viitoare în ultimele iesiri publice pe care le-am avut”, a declarat Ion Lungu.

PSD si PNL Suceava au criticat, la sfârsitul saptamânii trecute, campania organizatiei PDL Suceava de racolare de primari si candidati de primari de la cele doua partide.


Intră acum și în grupul de