Detectoarele radar o noua „pasiune” a hotilor


Intră acum și în grupul de

Furturile de detectoare radar din masini s-au înmultit în ultima perioada. La sfârsitul saptamânii care a trecut un numar de patru autoturisme au fost „calcate” de hoti, „prada” fiind detectoarele radar. În toate cazurile, persoane necunoscute au spart geamul de la portiera din fata, si au sustras din autoturisme detectoarele radar. Astfel dintr-un autoturism marca, „Renault  Master”, proprietatea unei societati comerciale, lasat parcat pe strada Dornelor din municipiul Suceava, a fost furat un detector radar marca  „COBRA’’,  prejudiciul total fiind de 600 lei. Tot în cartierul sucevean Obcine dintr-un autoturism marca VW Polo – proprietatea unei firme s-a furat un detector radar în valoare de circa 350 lei.

Potrivit IPJ Suceava, din autoturismele marca Volvo si marca Opel Astra, parcate pe strada Zorilor din municipiul Suceava, apartinând lui F. Viorel si R. Cristina, localnici, au fost luate doua aparate detectare radar în valoare totala de 850 lei.

În toate cele patru cazuri IPJ Suceava a dispus masuri adecvate pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului. 


Intră acum și în grupul de