Bătrână de 78 de ani din Moara, lăsată fără 2.200 de lei de un fals cumpărător de cupoane de pensie

O bătrână în vârstă din 78 de ani din comuna suceveana Moara a rămas fără 2.200 de lei, după ce a invitat în casă un necunoscut care a pretins că vrea să cumpere cupoane de pensie.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

Potrivit IPJ Suceava, femeia a sesizat, marți la amiază poliția despre faptul că, sub pretextul înmânării unei sume de bani pe cupoanele de pensie, o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa și i-a sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 13.00, la locuința victimei s-a prezentat un bărbat necunoscut, care, sub pretextul achitării contravalorii unor cupoane de pensie în valoare de 400 lei, a fost invitat de femeie în imobil, ocazie cu care, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras de pe masă un portmoneul cu suma de 2.200 lei și a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului, mai precizează IPJ Suceava.