Bătrână de 78 de ani din Moara, lăsată fără 2.200 de lei de un fals cumpărător de cupoane de pensie


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă din 78 de ani din comuna suceveana Moara a rămas fără 2.200 de lei, după ce a invitat în casă un necunoscut care a pretins că vrea să cumpere cupoane de pensie.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

Potrivit IPJ Suceava, femeia a sesizat, marți la amiază poliția despre faptul că, sub pretextul înmânării unei sume de bani pe cupoanele de pensie, o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa și i-a sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 13.00, la locuința victimei s-a prezentat un bărbat necunoscut, care, sub pretextul achitării contravalorii unor cupoane de pensie în valoare de 400 lei, a fost invitat de femeie în imobil, ocazie cu care, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras de pe masă un portmoneul cu suma de 2.200 lei și a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de