Fotbal. Liga a III-a : Juventus pleaca in cantonament


Intră acum și în grupul de

Dupa o scurta perioada de reacomodare la efort desfasurata în localitate, Juventus Falticeni efectueaza începând de joi un cantonament montan de zece zile la Vatra Dornei. Pentru acest stagiu de pregatire, antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu si Marius Lup au deplasat un lot total de 22 de fotbalisti. Astfel, pe lânga jucatorii din vechea “garda”, din aceasta iarna s-au alaturat primei echipe si 5 juniori din propria pepiniera: Bolohan, Cozma, Cara, Luchian si Zaharia.

“Primele sedinte de antrenamente au decurs foarte bine. Deocamdata nu avem noutati în cadrul lotului, dar pâna la reluarea campionatului dorim aducerea unor jucatori care sa acopere posturile deficitare. Totodata, speram ca în cantonamentul de la Vatra Dornei sa disputam si câteva meciuri de verificare pentru a ne lamuri asupra potentialului echipei. A ramas sa stabilim la fata locului adversarii, totul în functie si de conditiile terenurilor din localitate”, a precizat seful bancii tehnice falticenene, Ovidiu Murariu.

“Alb-negrii” vor reveni la Falticeni la începutul lunii februarie pentru ultima perioada a pregatirilor, interval în care echipa de pe malul Somuzului va efectua si doua partide de verificare în compania celor de la Aerostar Bacau. 


Intră acum și în grupul de