Flutur: În aceste două luni de mandat a fost repusă Bucovina pe hartă


Intră acum și în grupul de

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, sustine o conferinta de presa.

Gheorghe Flutur (4)

LIVE TEXT:

”Nu vreau sa discut despre sedinta de azi.

PSD a socotit ca cea mai buna campanie si-ar face-o la sedintele de CJ si transforma in arena de campanie sedintele de CJ.

Sunt doua luni de mandat Flutur si echipa PNL la CJ. Stiu asteptarea judetului si am venit pe o asteptare uriasa.

Uitati-va ca acolo unde merge, adversarul politic nu zice nimic. Soseaua de centura semnata in aceste doua luni, la insistentele mele.

Urmeaza sa deblocam litigiul cu constructorul care face partia de schi la Campulung. Facem acum drumul spre Rarau pe un singur sens din oras.

Problema la gazul metan spre Dorna. In patru ani s-au facut niste intalniri cu sefi de prin judet. Noi am facut deja demersurile la Transgaz si sunt banii.

In 24 de zile, prin aeroportul Suceava au trecut peste 5000 de pasageri si depasim curand 7000. E cel mai mare aflux de pasageri din istoria noastra.

Invit sucevenii la mitingul aviatic, duminica dupa amiaza. Va incepe dupa ce pleaca cursa de Antalya. Va fi ceva ce merita vazut.

Am avut intalniri cu cei de la CNADNR, ma bucur ca au inceput Valea Bistritei de la Brosteni. Am cerut sa se asfalteze si prin Brosteni.

Socotesc ca in aceste doua luni de mandat a fost repusa Bucovina pe harta. Si nu o spun doar eu. Doar la Muzeul de Istorie si Cetatea de Scaun sunt 58.000 de bilete pana acum.

Gradul de ocupare in judet, in luna august, a fost de 93 %: in Humor a fost de 100%, Sucevita – 95%, Dorna – 92 % si Suceava – 73 %, mai bine ca altadata.

Imi venea sa sun la SMURD, cu ghilimelele de rigoare. Ma intrebi pe mine de ce nu sunt bani cand nu ai lasat bani?

Nu voi tolera jocurile politice ale opozitiei asa cum sunt facute in CJ. Eu azi am fost obligat sa raspund. Un autism politic, azi, la PSD cum nu am mai vazut.

Cel mai delicat lucru la ghid e ca au facut un caiet de sarcini in care nu au trecut nici un fel de respeonsabilitate pentru cel care il realiza.”


Intră acum și în grupul de