Handbal, Liga Nationala : CS Universitatea joaca joi primul meci la turneul de la Arad


Intră acum și în grupul de

Handbalistii suceveni au intrat în partea a doua a stagiului de pregatire centralizata de la Baile Felix. Dupa doua amicaluri în care s-a impus în fata formatiei CSM Oradea, „studentii” suceveni vor debuta astazi la Cupa „Unirii”, un turneu amical care se desfasoara la Arad si la care vor mai lua parte maghiarii de la Komloi Baniasz, CSM Oradea, Minaur Baia Mare si HC Arad.

În primul meci, CS Universitatea va înfrunta formatia Komloi Baniasz (Ungaria), joi cu începere de la ora 11.15. Tot joi, sucevenii ar fi trebuit sa joace cu HCM Constanta dar campioana en-titre i-a anuntat pe organizatorii turneului ca nu vor mai participa, motiv pentru care elevii lui Petru Ghervan vor disputa urmatorul joc abia vineri. „Suntem în grafic cu pregatirile si astept de acum o crestere în joc din partea echipei. Am obtinut doua victorii cu CSM Oradea care ne ofera un moral bun. Important e ca baietii sa nu mai sufere accidentari. Zvanciuc, Ignat, Bursuc si Gavriloaia sunt refacuti dupa unele probleme medicale. Singurul jucator care nu s-a antrenat normal în aceste zile a fost Constantin Bradatan, care a suferit o ruptura fibrilara la gamba piciorului drept” a declarat Petru Ghervan.  

Dupa turneul de la Arad, care se va încheia pe 26 ianuarie, echipa locala de handbal va reveni la Suceava iar luni, 29 ianuarie, universitarii vor înfrunta, într-un alt amical, nationala de handbal masculin a Republicii Moldova, despre care tehnicianul sucevean a precizat ca este o echipa de perspectiva.


Intră acum și în grupul de