Acasă Actualitate Expozitie de arta decorativa, pictura si vestimentatie militara de Ziua Unirii la...

Expozitie de arta decorativa, pictura si vestimentatie militara de Ziua Unirii la IPJ


Intră acum și în grupul de

Sarbatorirea Unirii Principatelor Române a fost marcata de politistii suceveni prin organizarea unei expozitii de arta decorativa, pictura si vestimentatie militara. Actiunea a fost organizata în colaborare cu Prefectura Judetului Suceava, Uniunea Ucrainenilor din România – Tinutul Bucovina si Biblioteca Judeteana „I.G. Sbiera” Suceava si a constat în expunerea de piese si lucrari de referinta, cu trimitere la acest important moment istoric.

„De o mare expresivitate artistica s-au dovedit a fi picturile domnului profesor Ioan Bodnar, presedintele U.U.R. – Tinutul Bucovina si ale domnului Radu Bercea. Ne-am bucurat sa constatam ca a fost apreciata colectia de caschete si epoleti apartinând autoritatilor de aplicare a legii din peste 20 de tari din întreaga lume.



Tocmai în ideea de permanentizare, am decis sa individualizam acest spatiu de expunere din incinta I.P.J. Suceava, dându-i denumirea de Galeria MILLENIUM. În acest fel, aceasta locatie este considerata ca fiind inclusa, în mod oficial, în circuitul expozitional artistic de pe plan local” a declarat la finalul manifestarii seful IPJ Suceava, comisar sef de politie Ioan Nicusor Todirut.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version