Un bărbat a încercat să calce cu mașina un polițist din Vatra Dornei: ”Da ce, nu ai mai văzut polițiști morți?” a fost amenințat polițistul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii dorneni pentru ultraj după ce a încercat să calce cu mașina un polițist din Vatra Dornei și a amenințat pe altul că îl va tăia cu un briceag.

Politia masina (5)

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Ignat Paul pentru două infracţiuni de „ultraj”.

Pavel Ignat este acuzat că în 26 mai 2016, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla în zona pieţei agroalimentare din Vatra Dornei a încercat să-l calce cu autoturismul marca Opel Vectra cu numărul de înmatriculare VS-57-VAS proprietate personală pe agentul şef principal de poliţie C.D., din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier.

El i-a spus polițistului: „Da ce, nu ai mai văzut polițiști morţi”.

Ulterior, bărbatul l-a ameninţat pe agentul şef adjunct de poliţie T.C., din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, că-l va tăia cu un briceag.

Dosarul a fost înaintat, spre judecare Judecătoriei Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de