Acasă Actualitate Nemultumit de iluminatul stradal primarul Sucevei vrea sa-l transfere in patrimoniul municipiului

Nemultumit de iluminatul stradal primarul Sucevei vrea sa-l transfere in patrimoniul municipiului


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anuntat ca va fi înfiintata o comisie E.On Moldova-Primarie, care va inventaria bunurile din sistemul de iluminat stradal din municipiu în vederea transferarii lor în patrimoniul municipalitatii sucevene. Ion Lungu a declarat, duminica, ca în urma discutiilor cu conducerea E.On Moldova, privind conditiile în care se va putea realiza transferul iluminatului public la municipalitate s-a stabilit constituirea unei comisii mixte E.On Moldova-Primarie, care va inventaria acest sistem. Acesta a spus ca, ulterior, vor fi evaluate toate bunurile în vederea stabilirii pretului ce va fi achitat la transferul în proprietatea municipalitatii.

Primarul Lungu a spus ca E.On Moldova nu poate transfera gratuit sistemul de iluminat stradal din municipiu. Primarul Sucevei s-a aratat nemultumit de iluminatul stradal din municipiu si a declarat ca doreste modernizarea acestui sistem, iar pentru realizarea de investitii acesta trebuie sa apartina municipalitatii.



Edilul sef sucevean a mai spus ca a discutat cu conducerea E.On Moldova si despre alimentarea cu energie electrica a noului cartier al tinerilor care se construieste la iesirea din Suceava spre Botosani, în bugetul municipalitatii fiind prevazute sume de bani pentru aceasta lucrare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version