FOTO Accident la Plopeni. Un TIR scăpat de sub control a avariat doi stâlpi de electricitate, unul de semnalizare și un chioșc de înghețată

Un TIR condus de un șofer în vârstă de 35 de ani a fost implicat într-un accident rutier produs marți dimineață pe raza localităţii Plopeni, oraşul Salcea.

accident Propeni (4)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu modulul SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN29, pe raza localităţii Plopeni, oraşul Salcea, în jurul orei 3.30.

Un autotren a părăsit partea carosabilă şi a acroşat şi a avariat doi stâlpi de electricitate, un stâlp de semnalizare şi un chioşc de îngheţată.

”Salvatorii au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. De asemenea, au iluminat zona pentru supraveghere”, a arătat Găleată.

accident Propeni (2)

El a mai precizat că pompierii militari au acordat primul ajutor medical şoferului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care prezenta leziuni minore. Ulterior, acesta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.