Bătrân din Dorna Arini, lăsat fără bani și acte de doi necunoscuți care au pretins că vor să cumpere aparatură electrocasnică veche


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din comuna Dorna Arini a rămas fără documentele personale și suma de 3.200 de lei, după ce a fost vizitat de doi necunoscuți care au pretins că vor să cumpere aparatură electronică veche.

FOTO: http://www.somethingborrowed.ro/
FOTO: http://www.somethingborrowed.ro/

Potrivit Poliției Județene, bărbatul a sesizat marți, la ora 12:47, prin 112, Poliţia municipiului Vatra Dornei, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuință bani și documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 11.00, la locuința părții vătămate s-au prezenta două persoane necunoscute cu un autoturism, care i-au solicitat o bucată de lemn pentru a schimba o roată.

Ulterior, cele două persoane s-au arătat interesate de achiziționarea de aparatură electrocasnică veche, astfel că, persoana vătămată le-a arătat un televizor defect ce-l avea depozitat într-o anexă, împrejurare în care, profitând de neatenția victimei, una din cele două persoane a pătruns în locuință și a sustras o valiză în care se aflau documente personale și suma de 3.200 lei, după care au plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de