Borsetă cu 19.000 de lei, furată din mașina unui tânăr din Salcea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Dumbrăveni s-a ales cu dosar penal după ce a furat o borsetă cu bani dintr-un autoturism parcat în fața unui imobil din orașul Salcea.

furt auto-1024x768

Potrivit Poliției Județene, un tânăr în vârstă de 23 de ani din orașul Salcea a sesizat duminică dimineață Postul de poliție din localitate, despre faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a lăsat la vedere o borsetă cu bunuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin spargerea geamului unei portiere de la autoturismul parcat în fața imobilului unde locuiește, persoane necunoscute au sustras de pe banchetă o borsetă cu suma de 19.000 lei.

În urma măsurilor operative și de cercetare întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani,  din comuna Dumbrăveni, dispărut de la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de