Fotbal : 100%: Stefan Radu este jucatorul lui Lazio pana la vara


Intră acum și în grupul de

Dupa ce, duminica, transferul fundasului dinamovist la echipa din capitala Italiei devenise incert, din cauza unor probleme financiare aparute peste noapte, sefii lui Dinamo si cei ai lazialilor au batut palma.

„Telenovela” Radu Stefan s-a încheiat cu bine pentru tânarul jucator al lui Dinamo, dupa ce s-a vorbit ca italienii nu puteau plati avansul de 1 milion de euro, solicitat de bucuresteni. Dupa câteva ore situatia s-a rezolvat, conform declaratiilor oficialilor dinamovisti, iar fundasul de fier al ros-albilor va evolua pentru Lazio.

Astfel, oficialii din Stefan cel Mare s-au înteles cu omologii de pe Olimpico pentru un împrumut pâna la vara al fundasului, urmând apoi ca italienii sa se decida daca îl cumpara sau nu pe dinamovist, pentru înca 4 ani si jumatate.

Jucatorul va avea la formatia din Cetatea Eterna un salariu de aproximativ 400.000 de euro, de 10 ori mai mult decât câstiga la Dinamo. Radu Stefan a avut programata ieri vizita medicala, la clinica Paideia, apoi s-a întâlnit pentru prima data cu noii sai colegi de la Lazio Roma, putând chiar debuta în meciul cu Fiorentina, de miercuri.


Intră acum și în grupul de