Acasă Actualitate Fotbal : Ioan Ovidiu Sabau si-a prelungit contractul cu Gloria Bistrita

Fotbal : Ioan Ovidiu Sabau si-a prelungit contractul cu Gloria Bistrita


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei mai curtati antrenori din ultima jumatate de an, Ioan Ovidiu Sabau, a dovedit înca o data ca este fidel clubului Gloria Bistrita. Dorit de Dinamo si Rapid, Sabau a semnat, duminica, prelungirea contractului sau cu gruparea ardeleana pentru înca doua sezoane, pâna în 2010.

Negocierile pentru noul contract au avut loc în cantonamentul echipei, din Antalya, Padureanu confirmând ca Sabau a semnat dupa ce a analizat oferta timp de o zi. „Am batut palma cu Nelutu si am semnat prelungirea. Va mai ramâne înca doi ani la Bistrita pentru a ne îndeplini obiectivele stabilite împreuna: o baza ultraperformanta de antrenament si un lot cu media de vârsta 22-23 de ani, care sa se lupte pentru cupele europene”, a declarat Padureanu.



Sabau a confirmat si el ca a decis sa ramâna la Bistrita, unde are „liniste, încredere si rabdare din partea clubului”. „Sunt atribute esentiale în munca de antrenor. E ceea ce a contat decisiv pentru mine”, a declarat Sabau. Jean Padureanu s-a grabit sa prelungeasca întelegerea cu Sabau si pentru ca dinamovistii ar fi reînceput sa-l sune insistent pe „Nelutu”, dupa rezultatele foarte slabe obtinute în turneul din Cipru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version