Atletism : Atletii suceveni au obtinut trei locuri doi si un loc trei la Grand Prix-ul „Distrigaz Sud” de la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

În acest week-end, la Bucuresti, s-a desfasurat Concursul National de Sala „Grand Prix – Distrigaz Sud”. Competitia s-a desfasurat pe probe combinate – seniori, tineret si juniori categoria I, a II-a si a III-a.

În Sala de Atletism a Complexului National „Lia Manoliu” au fost prezenti si atletii pregatiti de antrenorul Toader Flamând, care au avut o comportare buna, acestia având sanse destul de mari de a obtine medalii la Campionatele Nationale din luna martie.

La 800 m plat, Anca Balanuca a terminat pe locul doi, ea parcurgând distanta în 2’15’’. Tot la 800 m plat, dar la baieti, juniorul Andrei Trofin a ocupat locul trei în 2’01’’. Andrei Trofin a obtinut astfel cel mai bun timp din acest an la juniori II, dupa spusele antrenorului Flamând.

La 1500 m plat Gheroghe Vasile a ocupat locul secund, dupa ce a realizat un timp de 4’02’’, în timp ce, la fete, Ionela Bordeianu a venit pe acelasi loc doi, cu 4’52’’.

“Sunt multumit de rezultatele obtinute la acest Grand Prix. Anca Balanuca, Andrei Trofin si Vasile Gheorghe au realizat timpi foarte buni, care în aceste moment ne îndreptatesc sa speram la medalii la Campionatele Nationale din luna martie. În continuare trebuie sa ne pregatim la fel de serios si rezultatele nu vor întârzia sa apara” a declarat antrenorul Toader Flamând. 


Intră acum și în grupul de