Un bistrițean a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit două persoane în Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

 

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Bistrița Năsăud a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit, în aceeași zi, două persoane în Vatra Dornei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii din Vatra Dornei au fost sesizați joi seara de un bărbat de 31 de ani, din județul Vâlcea că un bărbat l-a amenințat și i-a furat portofelul cu bani și documente.

retinere arestare

Polițiștii au stabilit că joi seara, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, vâlceanul a fost acostată de un bărbat necunoscut, care, i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice.

În timp ce mergeau, agresorul l-a amenințat cu bătaia și i-a furat portofelul în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

 Ulterior, după circa 45 de minute, polițiștii din Vatra Dornei au fost sesizați de un localnic de 32 de ani, că, după ce a consumat băuturi alcoolice la o pensiune din localitate cu un bărbat a mers spre zona platoului Runc, unde, a fost amenințat cu bătaia și agresat de acesta, care i-a furat 120 de lei după care a fugit.

În urma anchetei, polițiștii l-au identificat la scurt timp pe suspect, un bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița Năsăud, asupra căruia au fost găsite sumele de bani furate și documentele vâlceanului.

Suspectul a fost  reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Sutceava pentru două infracțiuni de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de